IMAGINA, DESCOBREIX

CONNECTA, IL·LUMINA

EMPODEREM

EDUCADORS, ALUMNES I FAMÍLIES

APRENENTATGE EN ENTORNS

BLENDED LEARNING

favicon

Potenciem el desig de millorar i aprendre

Veure més
logo-top-2

Les nostres píndoles

Veure més
logo-top-3

Formacions a professionals

Veure més

Esdeveniments

Propers esdeveniments educatius per alimentar el vostre cervell.

Bloc

Últimes novetats!

odepaula80
29/09/2020

Nova pàgina web eskcmat.cat

odepaula80
29/09/2020

Nova pàgina web escoles FEDAC

odepaula80
28/08/2020

Nova pàgina web STEPS

Testimonials

Què pensa la gent de nosaltres?

IMG_9340

Anabel Roselló

Mestra i responsable SIEI Escola Montbui

Àgil, dinàmica i molt, molt completa. Així definiria la formació que he fet sobre Eines avançades per al treball col·laboratiu. Classroom.

Tot i que les noves tecnologies no són el meu fort ni el meu interès número 1, reconec que ara mateix són imprescindibles. La formació m’ha permès conèixer un ventall recursos (des dels més bàsics als més avançats), molt pràctics per facilitar la tasca del dia a dia en aquest moment. Destacar el domini de la matèria del formador i la seva capacitat d’adaptar-se a l’hora de resoldre tots els dubtes en funció de les necessitats de cada un/a. Amb ganes de posar-ho en pràctica i anar descobrint més eines!

fotoperfil

Frank Sabaté

MESTRE Escola PROJECTE

Les formacions amb el grup sTEPs són una caixa de sorpreses. Un cop sembla que s’ha assolit l’objectiu… de sobte s’obre una nova proposta, apareix un nou recurs, una nova eina, una idea d’última hora. Són formacions que acaben sempre com passa als capítols de les millors sèries: amb un bon cliffhanger que et deixa amb ganes de saber com continua la història.

WhatsApp Image 2020-10-10 at 17.00.52

Alvaro Molero

Director de l'Escola Mestre Enric Gibert i Camins

He participat en diverses formacions amb el grup sTEPs_cat.
El que vull subratllar d’aquestes formacions és la sensació de satisfacció que es produeix en veure que el temps invertit ha estat amortitzat, i que amb empenta, es poden transferir a l’aula.
Són un gran grup professional, innovador, dinàmic, proper i les seves sessions són sempre fluïdes, interessants i de gran profit.
Sempre és un plaer participar en un curs amb sTEPs.

Miquel

Miquel Pascual Díaz

EQUIP DIRECTIU Escola Municipal Pau Vila

“Vaig fer la formació en línia de G Suite per a Centres Educatius –Classroom- amb membres de l’equip sTEPs. Gràcies al curs es va implementar a l’escola la plataforma educativa en línia i els alumnes van millorar les destreses digitals i van seguir el treball telemàtic durant el confinament. El formador és un autèntic apassionat de les tecnologies, t’ensenya moltes aplicacions, domina els continguts i és mostra natural, creatiu, espontani i motivador. T’acompanya i t’empodera en aquest procés i, sobretot, t’incentiva a provar i a perdre la por a les noves tecnologies. Un autèntic luxe que et formi una persona tan professional, generosa i implicada.”

susana

Susana Ruiz

Àrea d’Educació a SEMIC Effective IT Solutions

Amb sTEPs veus un gran equip humà que comparteixen els seus coneixements i experiències amb el professorat. Professors implicats amb el seu treball i que dediquen part de la seva vida a ajudar a les escoles. M’aporten coneixement en el sistema pedagògic i estar sempre actualitzada en el sector educatiu. Tot un plaer poder comptar amb grans persones implicades en el seu treball!

WhatsApp Image 2020-10-01 at 14.27.06

Jaume Fabro

Director Pedagògic FEDAC Sant Andreu

La formació online del claustre va permetre facilitar eines bàsiques per començar a utilitzar el Flipgrid i en un taller de nivell avançat poder conèixer noves possibilitats de l’aplicació per aquells educadors que ja la utilitzaven. Es van generar sinergies entre mestres i equips, i aquesta eina s’ha incorporat de forma ordinària a diferents nivells amb diverses utilitats. Una dedicació de 2 hores, un impacte molt positiu.

WhatsApp Image 2020-10-01 at 10.12.24

Albert Garcia

Psicòleg

Coneixement, novetat i passió, aquestes son les primeres paraules que em venen al cap quan penso amb les formacions. La seva capacitat comunicativa transmet i arriba a l’oient potenciant la seva concentració i motivant-lo a voler comprendre i adquirir els coneixements que comparteix. Una formació amb sTEPs no es una formació qualsevol, quan hi entres, saps que sortiràs amb ganes de més, i aquesta és la seva principal virtut: despertar la inquietud del participant a seguir cercant sobre la temàtica en qüestió.

WhatsApp Image 2020-10-01 at 10.13.17

Sergi Sanchez

mestre de Can Sorts

Quan finalitzes una formació al costat dels membres de sTEPs te n’adones que nous reptes estan a punt de començar, la teva ment no pot parar de visualitzar noves propostes que mai haguessis imaginat.
Però el millor de tot, és l’energia que és capaç de transmetre per llançar-te a fer realitat, tot allò que abans només t’aventuraves a somiar.

WhatsApp Image 2020-10-01 at 10.14.58

Laura Coma

Mestra de FEDAC Cerdanyola

“La formació de Flipgrid em va permetre conèixer un nou recurs que, després, he utilitzat molt amb els alumnes. A l’escola l’hem incorporat a nous projectes i ens ha permès que infants de 6 i 7 anys utilitzin l’eina amb total autonomia; graven, editen, comparteixen…Una eina potent per utilitzar en el dia a dia de la classe i per iniciar als més petits al món dels recursos telemàtics”

Subscriu-te al nostre butlletí