Preguntes freqüents

Respon a totes les teves preguntes

Realització de cursos

Tothom pot utilitzar aquesta web. Tant si sou estudiants, educadors o famílies. Tenim diverses categories d’assessorament: desenvolupament de continguts, selecció de temes, certificacions, assessoraments, acompanyaments.
Ens adaptem a qualsevol realitat. Per tant, on-line (Google Meet) o presencials. Un cop heu decidit, reservat i escollit l'opció que voleu prendre, us guiarem en els passos següents.
Tot allò que puguis necessitar, desde certificacions, assessoraments i acompanyament personalitzat i ajustat a necessitats personals.
Us ajudem en tot allò que estigui a les nostres mans. Des de quan sorgeix la necessitat, fins que us animeu a formar-vos. Per tant, tenim: ·Creació de perfils individuals, grupals o de centres. ·Assessorament en formacions. ·Selecció d’eines i recursos a utilitzar. ·Estratègia d'aplicacions i full de ruta individual, grupal o de centre. ·Ressenyes d’aplicacions segons la seva utilitat pedagògica a l’aula. ·Dubtes i ajuda sobre tot allò que puguis necessitar a nivell docent.
Coneixem tots els països. Rebem moltes consultes de: ·EUA ·Canadà ·United Kingdom ·Europa (Suècia, Països Baixos, França, etc.) ·Argentina
Som aquí per resoldre a les vostres preguntes que us mantindran al dia a la nit. ·Avaluació del perfil individual ·Trucada introductòria (abans de registrar-se a paquets de formacions) ·Guia de selecció d’eines i recursos. ·Estratègia sobre com seleccionar els recursos. ·Examinar experiències d’èxit, i establir punts de connexió. ·Metacognició per avaluar els conceptes apresos. ·Estratègia d'aplicació final.
Us podem fer un estudi tècnic i proposar la solució que millor s’adapta a les vostres necessitats en dispositius per alumnes, docents i la connectivitat necessària per què tot funcioni de forma òptima.
Un cop reservada, no hi ha cap devolució. No obstant això, hi ha una opció per reprogramar dues vegades. Si el formador no assisteix a la sessió sense previ avís, es procedirà al reemborsament complet sense que es faci cap pregunta. Desde sTEPs podrem contactar amb vosaltres per reprogramar la sessió (en cas d’emergència).
Consulteu amb nosaltres per un proposta personalitzada.

No has trobat la resposta?

He llegit i accepto la informació bàsica sobre protecció de dades, així com la informació addicional detallada en la Política de privacitat i protecció de dades.
Accepto rebre butlletins informatius sobre les activitats de: Fundació Educativa Dominiques de l’Anunciata del Pare Coll (ESCOLES FEDAC)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències segons un perfil elaborat a partir dels vostres hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ.   
Privacidad