Oferim formacions de docents a docents, tot dedicant espais i moments a viure el sentiment de formació continuada que acompanya la nostra vocació docent.

Una de les claus per a fer front a la incertesa educativa actual és la millora de les competències docents, entesa dins d’un procés continu d’aprenentatge i desenvolupament professional que requereix no sols l’actualització pedagògica, didàctica i científica sobre les matèries i àrees impartides, sinó també la comprensió de les diferents dimensions involucrades en l’educació i la seva interacció amb una societat en permanent transformació.

Consulta també l’agenda d’esdeveniments educatius.
PRESENCIALS

Ens ajustem a vosaltres!. Oferim formacions presencials personalitzades. Amb una breu consulta amb nosaltres, preguntareu i rebeu orientació, ajustant-nos a la vostra realitat i necessitats. Som conscients que la formació del professorat és un factor clau als processos de canvi i evolució, per a la millora de la qualitat educativa i per a l’abast i desenvolupament de les competències com a docents, en l’àmbit professional i personal.

ON-LINE

Ens adaptem a la situació actual amb experiència. Les nostres formacions i acompanyament també les podem fer en línia. L’aprenentatge i l’habilitació és clau, sobretot en el moment actual. Oferim tota la nostra oferta formativa de manera on-line (sincrònica i asincrònica) oferint cursos tutoritzats en línia per a l’adequació dels coneixements i mètodes a l’evolució de les metodologies i didàctiques específiques, així com tots aquells aspectes de coordinació, orientació, tutoria, atenció educativa a la diversitat i organització, amb el fi en ment de millorar la qualitat de l’ensenyament i el funcionament dels centres.

ACOMPANYAMENT

Oferim suport continu i intensiu per fer orientacions i tutoritzacions als docents. L’experiència acumulada com a impulsors de Tecnologies a l’aula ens mostra que el simple fet d’introduir recursos digitals a l’educació no provoca canvis automàticament, sinó que depèn de la qualitat de la implementació, i del nivell de coneixement i aprofundiment del professorat en aquestes. És per això que apostem per fer aquests acompanyaments que doni els recursos digitals necessaris i idonis per implementar l’educació en línia, sigui de manera presencial o a distància. 

ASSESORIA

T’ajudarem a implementar la cultura de la innovació educativa lligada a les noves tecnologies a l’aula i a com ser capaç de desenvolupar-la dins del centre educatiu, aprenent a resoldre les possibles barreres i resistències que puguin dificultar el canvi. Descobriràs quines són les metodologies i aprendràs com implementar-les de manera pràctica.

Coneixeràs el paper de la tecnologia en la innovació educativa i com pots millorar la pràctica docent.

Podràs posar en marxa projectes d’innovació educativa, tant en el disseny i l’avaluació com en la seva difusió.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències segons un perfil elaborat a partir dels vostres hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ.   
Privacidad