Parlem amb dades

sTEPs FEDAC

1006
Educadors
469
Educadors Certificats
10400
Estudiants
7700
Families

“Nosaltres som l'equip sTEPs, acompanyem Famílies, Educadors i Alumnes.”

Les ESCOLES FEDAC som una fundació educativa amb 24 escoles de Catalunya immerses en un procés de transformació profunda. A les escoles FEDAC treballem en xarxa per assolir un objectiu ambiciós, però alhora il·lusionant i compromès: oferir una proposta de valor al sistema educatiu de Catalunya a través del projecte #avuixdemà2024. Canviem les escoles perquè creiem en el poder transformador de l’educació i, per això, volem deixar un llegat FEDAC als nostres alumnes i a tota la comunitat educativa:

Qui som?

L’equip de STEPS està format per docents en actiu de les ESCOLES FEDAC en aules d’Educació Infantil, Primària i Secundària, que han estat certificats com a Google Educator Level 1 i 2, Google Trainer i Google Innovator .

sTEPs?

El concepte de les TEP (Tecnologies de l’Empoderament i la Participació) va ser desenvolupat per primera vegada per la psicòloga social Dolors Reig en la revista TELOS l’any 2012. Les TEP suposen un pas més en la integració i ús de les TIC en l'àmbit social. A través d’elles “els usuaris assumeixen l’ús de les xarxes socials com espais de participació ciutadana, mostrant un paper actiu en el que impulsen canvis positius davant temes d’interès comunitari o causes solidàries” (Soler 2016 p 7). El valor de les TEP rau en el fet que sustenten la cohesió social d’aquells grups que comparteixen idees, interessos o objectius en comú. Les TEP fan servir aquestes eines TIC i TAC, per empoderar una societat que mostra una gran dissonància cognitiva. És a dir que viu la contradicció entre allò que pensa o el que interioritza i la realitat.

EQUIP sTEPs

Més de nosaltres.

Uneix-te al nostre equip
AMÍLCAR copia
IMG-0848

Lourdes Diaz

Educadora de FEDAC Santa Coloma
20210310_110549

Ismael Moraleda

Educador Sant Narcís
20201021_113402 copia

Javi Badia

Educador
20201021_113636 copia

Berta Piera

educadora
20201021_113519 copia

Roger Valls

Educador

Testimonios

IMG_9340

Anabel Roselló

Mestra i responsable SIEI Escola Montbui

Àgil, dinàmica i molt, molt completa. Així definiria la formació que he fet sobre Eines avançades per al treball col·laboratiu. Classroom.

Tot i que les noves tecnologies no són el meu fort ni el meu interès número 1, reconec que ara mateix són imprescindibles. La formació m’ha permès conèixer un ventall recursos (des dels més bàsics als més avançats), molt pràctics per facilitar la tasca del dia a dia en aquest moment. Destacar el domini de la matèria del formador i la seva capacitat d’adaptar-se a l’hora de resoldre tots els dubtes en funció de les necessitats de cada un/a. Amb ganes de posar-ho en pràctica i anar descobrint més eines!

fotoperfil

Frank Sabaté

MESTRE Escola PROJECTE

Les formacions amb el grup sTEPs són una caixa de sorpreses. Un cop sembla que s’ha assolit l’objectiu… de sobte s’obre una nova proposta, apareix un nou recurs, una nova eina, una idea d’última hora. Són formacions que acaben sempre com passa als capítols de les millors sèries: amb un bon cliffhanger que et deixa amb ganes de saber com continua la història.

WhatsApp Image 2020-10-10 at 17.00.52

Alvaro Molero

Director de l'Escola Mestre Enric Gibert i Camins

He participat en diverses formacions amb el grup sTEPs_cat.
El que vull subratllar d’aquestes formacions és la sensació de satisfacció que es produeix en veure que el temps invertit ha estat amortitzat, i que amb empenta, es poden transferir a l’aula.
Són un gran grup professional, innovador, dinàmic, proper i les seves sessions són sempre fluïdes, interessants i de gran profit.
Sempre és un plaer participar en un curs amb sTEPs.

Miquel

Miquel Pascual Díaz

EQUIP DIRECTIU Escola Municipal Pau Vila

“Vaig fer la formació en línia de G Suite per a Centres Educatius –Classroom- amb membres de l’equip sTEPs. Gràcies al curs es va implementar a l’escola la plataforma educativa en línia i els alumnes van millorar les destreses digitals i van seguir el treball telemàtic durant el confinament. El formador és un autèntic apassionat de les tecnologies, t’ensenya moltes aplicacions, domina els continguts i és mostra natural, creatiu, espontani i motivador. T’acompanya i t’empodera en aquest procés i, sobretot, t’incentiva a provar i a perdre la por a les noves tecnologies. Un autèntic luxe que et formi una persona tan professional, generosa i implicada.”

susana

Susana Ruiz

Àrea d’Educació a SEMIC Effective IT Solutions

Amb sTEPs veus un gran equip humà que comparteixen els seus coneixements i experiències amb el professorat. Professors implicats amb el seu treball i que dediquen part de la seva vida a ajudar a les escoles. M’aporten coneixement en el sistema pedagògic i estar sempre actualitzada en el sector educatiu. Tot un plaer poder comptar amb grans persones implicades en el seu treball!

WhatsApp Image 2020-10-01 at 14.27.06

Jaume Fabro

Director Pedagògic FEDAC Sant Andreu

La formació online del claustre va permetre facilitar eines bàsiques per començar a utilitzar el Flipgrid i en un taller de nivell avançat poder conèixer noves possibilitats de l’aplicació per aquells educadors que ja la utilitzaven. Es van generar sinergies entre mestres i equips, i aquesta eina s’ha incorporat de forma ordinària a diferents nivells amb diverses utilitats. Una dedicació de 2 hores, un impacte molt positiu.

WhatsApp Image 2020-10-01 at 10.12.24

Albert Garcia

Psicòleg

Coneixement, novetat i passió, aquestes son les primeres paraules que em venen al cap quan penso amb les formacions. La seva capacitat comunicativa transmet i arriba a l’oient potenciant la seva concentració i motivant-lo a voler comprendre i adquirir els coneixements que comparteix. Una formació amb sTEPs no es una formació qualsevol, quan hi entres, saps que sortiràs amb ganes de més, i aquesta és la seva principal virtut: despertar la inquietud del participant a seguir cercant sobre la temàtica en qüestió.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències segons un perfil elaborat a partir dels vostres hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ.   
Privacidad